Om meg

Mitt navn er Kristin Wangensteen Berge, jeg er 25 år gammel og studerer Markedsføring og Merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Ved siden av studiene jobber jeg som Ad Operation Manager hos Schibsted Norge Annonse.

Denne våren fordyper jeg meg i valgfaget Digital Markedsføring, som også er bakgrunnen for opprettelsen av denne bloggen. I en verden i konstant utvikling som følge av blant annet teknologiske endringer og nye måter å kommunisere på, var det et naturlig valg å fordype meg i digital markedsføring dette semesteret – nettopp fordi jeg ønsker å følge denne utviklingen.

Som person er jeg nysgjerrig, positiv og strukturert. Jeg jobber hardt for å nå de målene jeg setter meg, og jeg liker variasjon og nye utfordringer! Fra tidligere har jeg en bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor jeg også tok et semester ved University of Roehampton i London. Jeg ser frem til å lære mer om vår digitale verden og utforske nye måter å kombinere mine to utdanninger på.

På denne bloggen vil dere finne blogginnlegg som omhandler relevante temaer knyttet til digital markedsføring, og jeg håper dere finner innholdet spennende.

Takk for at dere ønsker å følge min hverdag som student denne våren, og ikke nøl med å legge igjen en kommentar!

Her er en liten introvideo om meg.

Er du interessert i digital markedsføring kan du lese flere av mine medstudenters innlegg her.